Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone
Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone

Vesper Design Cubo Lounge- og kattehule Stone

Vesper Cubo Lounge- og Kloremøbel er et moderne og stilfullt møbel skapt for kattens ultimale komfort. Dette loungemøbelet er ideelt for katter som elsker å slappe av, sove, og ha sitt eget sted å gjemme seg bort. Med sitt tiltalende design passer det harmonisk inn i enhver kattehjem.

Møbelet skaper en avslappende atmosfære for katten din og er konstruert med kraftig MDF-materiale, som gir en imponerende robusthet. De avtagbare sidedekkene i stoff gir en ekstra touch av eleganse og enkel rengjøring. Den behagelige liggekomforten er sikret gjennom bruk av memoryfoam puter, som er festet med praktiske borrelås og kan enkelt fjernes for vedlikehold.

Vesper Design Cubo Lounge- og Kloremøbel utmerker seg med sitt stilsikre design og funksjonalitet. MDF-materialet kombinert med en sisal klorematte på siden gir katten muligheten til å vedlikeholde klørne på en naturlig måte. Klorematten er festet med borrelås for enkel tilgang og utskiftning.

Dette møbelet er ikke bare estetisk tiltalende, men også praktisk. Puter, klorematte og sidedekkene kan fjernes, noe som gjør rengjøringen enkel og bekymringsfri. 

Størrelse:
Høyde: 47,5 cm
Bredde: 42,5 cm
Dybde: 42,5 cm

Mer informasjon
Merke Catit
EAN 022517520918
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS