Vesper Design High Base cottage Valnøtt White

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Vesper Design High Base cottage Valnøtt White Vesper Design High Base cottage Valnøtt White Vesper Design High Base cottage Valnøtt White
Vesper Design High Base cottage Valnøtt White

Vesper Design High Base cottage Valnøtt White

Vesper Cottage Kattehule tilbyr en koselig oase for katten din, kombinert med en elegant designestetikk og praktiske funksjoner. Laget av høykvalitets MDF-materiale, gir denne kattehulen en solid konstruksjon med overflater som tåler klørene til din firbente venn.

Det stilfulle designet er beriket med katteformede dekorasjoner, som ikke bare legger til estetisk appell, men også gir et snev av sjarm til kattens hvilested. Toppplattformen gir katten en forhøyet posisjon for å holde et øye med omgivelsene, noe som kan bidra til å skape en følelse av sikkerhet og kontroll.

Med to innganger til kattehulen blir det et romslig og åpent miljø for katten, som unngår følelsen av å være innesperret. De komfortable putene legger til ekstra luksus, og gir en myk og innbydende liggeflate for katten din.

Vesper Cottage Kattehule er ikke bare et praktisk hvilested, men også en enkel og verktøyfri montering gjør det praktisk for eiere. Dette produktet kombinerer stil, funksjonalitet og komfort for å skape det ideelle tilfluktsstedet for din kjære katt.

Størrelse: 49x50x50cm

Mer informasjon
Merke Catit
EAN 022517521113
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS