Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt 400gr

Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt

Royal Canin Outdoor Adult Tørrfôr til katt 400gr

Komplett og balansert fôr til voksne katter (fra 1 til 7 år) som er i regelmessig aktivitet og har tilgang til å være ute

Hvis katten din får være utendørs og har en aktiv livsstil, er det viktig å sørge for at kostholdet støtter de naturlige forsvarsmekanismene på en effektiv måte. ROYAL CANIN® Outdoor-tørrfôret har et høyt energi- /kaloriinnhold for å sikre at det oppfyller de ernæringsmessige kravene hos katter med en aktiv livsstil utendørs. Et kosthold med høyt innhold av energi vil også hjelpe katten din med å takle værendringer de ulike årstidene byr på.Fôret har en sammensetning med næringsrike antioksidanter for å bidra til å støtte kattens immunforsvar. Innholdet av prebiotika støtter tarmfloraen for en optimal tarmhelse. For å bidra ved krevende bevegelser som løping, hopping og klatring, inneholder ROYAL CANIN® Outdoor en kombinasjon av omega-3-fettsyrer (EPA og DHA) for å støtte sunne ledd hos katten.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, ris, mais, animalsk fett, hvete, hydrolysat av animalsk protein, vegetabilsk proteinisolat*, maisgluten, gjærsorter og deler av disse, betefiber, fiskeolje, mineraler, kokosolje, soyaolje, fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), boragoolje, mel av ringblomst, hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 30 % - Fett: 20 % - Aske: 7,2 % - Råfiber: 1,3 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

Innhold: 400 gr

Støtter et aktivt liv
Katter som kan gå ut har ofte et høyere aktivitetsnivå og trenger dermed et fôr med et høyt kaloriinnhold. Utekatter må også forholde seg til varierende utetemperaturer. Outdoor har et høyt energiinnhold for å imøtekomme behovene til aktive katter.

Sunne ledd
Bidrar til sunne ledd takket være en kombinasjon av næringsstoffer som støtter leddene og fettsyrer (EPA og DHA).

Hudbarriere
Bidrar til å støtte sunn hud takket være en kombinasjon av aminosyrer og vitaminer. Et antioksidantkompleks bidrar til å nøytralisere frie radikaler og slik vedlikeholde sunne celler.

Sunne urinveier
Utviklet for å bidra til sunne urinveier hos voksne katter.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550707367
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 400g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS