Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt 4kg

Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt

Royal Canin Savour Exigent Adult Tørrfôr til katt 4kg

Balansert og komplett fôr til katter - Spesielt for svært kresne, voksne katter over 1 år

Noen katter er kresne og kan nekte å spise fôret du gir dem. Denne atferden er imidlertid ikke et iboende trekk hos katter, og kan derfor rettes opp i ved å velge en fôrtype som ikke bare inneholder sunne næringsstoffer, men som også stimulerer appetitten til katten. Noen katter som viser tegn på kresenhet, lar seg friste av variasjoner i fôrskålen. For å stimulere kattens naturlige preferanser, inneholder Savour Exigent-tørrfôret to synergistiske typer fôrkuler med forskjellige oppskrifter og strukturer for å skape en dobbel smaksopplevelse for selv de mest kresne katter. I tillegg bidrar det spesialtilpassede energiinnholdet i ROYAL CANIN® Savour Exigent til å opprettholde en ideell kroppsvekt hos voksne katter som din.  ROYAL CANIN® Savour Exigent egner seg både for inne- og utekatter, og fôret vil fortsette å stimulere kattens appetitt og gi den alle de næringsstoffene den trenger for å leve et aktivt og sunt liv.

SAMMENSETNING: mais, tørket fjørfeprotein, ris, vegetabilsk proteinisolat*, animalsk fett, maisgluten, hydrolysat av animalsk protein, vegetabilske fibre, gjærsorter og deler av disse, mineraler, betefiber, soyaolje, fruktooligosakkarider, boragoolje.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 33 % - Fett: 16 % - Aske: 7,2 % - Råfiber: 3,1 %.

Innhold: 4 kg

Opplevelsen av fôret
Noen kresne katter foretrekker at fôret gir en variert følelse i munnen. Med to synergistiske fôrkuler av forskjellige former, sammensetninger og teksturer, stimulerer Savour Exigent de naturlige preferansen til disse kattene.

Individuelle preferanser
Alle katter har en naturlig preferanse når de velger fôr: lukten av fôret, følelsen av fôret i munnen eller proteininnholdet i fôret. Royal Canin har utviklet tre forskjellige sammensetninger for å imøtekomme preferansene til kresne katter.

Optimal vekt
Et tilpasset energiinnhold bidrar til at den kresne katten holder idealvekten.

Sunne urinveier
Utviklet for å bidra til sunne urinveier hos voksne katter.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550717144
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 4kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS