Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt 10kg

brightness_18 stk. på lager
kr 1 069
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt

Royal Canin Fit Adult Tørrfôr til katt 10kg

Balansert fullfor til voksne katter over 1 år - Moderat aktivitet, utendørs adgang.

ROYAL CANIN® Fit-tørrfôret egner seg for voksne katter på 1–7 år. Det er spesialdesignet for å oppfylle alle de ernæringsmessige kravene til katten og for å støtte og opprettholde sunn helse hos katten.   Katten din trenger ernæring av høy kvalitet for å oppfylle alle kravene som kommer med voksen alder. Derfor har Fit en optimal ernæringsmessig profil som inneholder riktige nivåer av fordelaktige næringsstoffer som støtter og opprettholder god helse hos den voksne katten. Dessuten er ROYAL CANIN® Fit sammensatt med en god balanse av fordelaktige næringsstoffer – som en rekke ulike vitaminer og mineraler – for å bidra til å opprettholde sunne urinveier hos voksne katter som din.  Takket være innholdet av utvalgte kostfibre, hjelper det også katten med å kvitte seg med pels den kan ha inntatt. Det betyr at forekomsten av hårballer reduseres betraktelig.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, ris, hvete, mais, animalsk fett, tørket svineprotein*, vegetabilske fibre, hvetemel, hydrolysat av animalsk protein, maisgluten, gjærsorter og deler av disse, betefiber, soyaolje, fiskeolje, mineraler, psylliumfrø og -skall, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), mel av ringblomst.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 32 % - Fett: 15 % - Aske: 7,2 % - Råfiber: 4,6 %.

Innhold: 10 kg

Sunne urinveier
Hjelper å fremme sunne urinveier.

Sunn vekt
Fit 32 har et tilpasset kaloriinhold som bidrar til å vedlikeholde idealvekten til voksne katter med et moderat aktivitetsnivå.

Optimalt innhold av næringsstoffer
Voksne katter trenger også en ernæring av høy kvalitet for å få dekket behovene sine. Fit 32 er et balansert og komplett fôr som inneholder riktig mengde fordelaktige næringsstoffer for å holde voksne katter sunne og friske.

Færre hårballer
Langhårede katter som lever innendørs er spesielt utsatt for å danne hårballer. Indoor Long Hair stimulerer til gjennomgang i tarmen og fjerning av hår katten svelger på en naturlig måte. Dette fôret inneholder en kombinasjon av utvalgte fibre inkludert psyllium.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550702249
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 10kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS